Jdi na obsah Jdi na menu

Jak jsem se vymlátil v Mělníce :-(

28. 4. 2007
V sobotu se jel závod v Mělníce zařazen do UACu. Celý týden jsem se moc těšil. Technická trať s pekelnym stoupánim, schodama, výbornou diváckou kulisou. Co víc si přát:-). Závod absolvoval také Petr a Markéta, jako doprovod nás jela povzbudit Lucka, která na trati fotila, dělala nám servis a v cíli,když jsem moc nevnímal, se o mě postarala. Ještě jednou DÍKY!!! Na startu se sešla silná konkurence. Závod byl vypsán na 8 kol. 1. kolo se jelo zaváděcí. Držel jsem se kolem 10.místa v těsné blízkosti za Markem (Redpoint Pearl Izumi). Spolu jsme jeli do 2.kola, kde jsem ve sjezdu na paletách přeletěl řidítka(výsledek:naražené rameno, koleno,ruka, sedřený obličej, ruka). Hned na mě začala křičet zdravotnice, ale já jí nevnímal a chtěl pokračovat. Když jsem vstal, pochopil jsem, že to neni to pravý ořechový. I přes velkou bolest v koleni(mimochodem spadl jsem na levé koleno, se kterým mám pořád problémy :-( ) a v rameni, jsem se snažil pokračovat. V tom mě začal předjíždět Petr s tim, že upadl na schodech(naštěstí "jen" odřená ruka), tak jsem mu zahlásil,že jsem hodil taky tlamu a byl fuč. Dlouho mi trvalo, než jsem to rozhejbal, ale chtěl jsem dokončit. Do kopce to jelo jakž takž, ale nemohl jsem zatáčet, takže mě čekal ještě jeden krátký výlet do trávy. Asi v 5 kole, když jsem závod už moc nevnímal a soustředil se na to, abych dokončil, mi Lucka zahlásila, že je Petr kousek přede mnou. Opravdu byl. Sjel sem ho ve stoupání, ale ve sjezdu mi pláchnul. Krom bolesti sem měl i strach z dalšího pádu. No, není se čemu divit.

Zatim nevim, kolikátej jsem skončil a popravdě je mi to momentálně úplně jedno.Jsem rád, že to nedopadlo nějakou zlomeninou. V úterý na memoriálu startovat nebudu, ale kluky povzbudit přijdu.
Gratuluju Markétě, která závod v ženské kategorii vyhrála(narozdíl ode mě byla rozumná a nebezpečné úseky vedla)
Fotky jak z trati, tak z toho, jak momentálně vypadám budou co nejdříve
Doufám, že se brzy opět posadím na kolo :-)

Závod Vyhrál Jiří Chyba (Fiat Smažík)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

saboter :) - :-) ?

6. 5. 2007 20:03

Jak jsem se už mnohokrát přesvědčil, titul neni všechno a papírem se může ohánět i pitomec, nebo se pletu?

stále pan neznámý XYZ - ;-)

5. 5. 2007 23:08

O pár let neznamená o 100 let!
Mám rok po magisterským studiu, takže nevím proč tu narážíš na můj věk a večný studium...

Lukáš - hlavně, že seš spokojenej s výsledkama:D

5. 5. 2007 22:39

Ano, vloni jsem na závodech Kola pro život startoval a i letos mám v plánu na jednom startovat, já se za to nestidim. Víš, jestli jezdit nebo studovat? Nepsals náhodou, že jsi o pár let srarší než já? To seš věčnej student nebo co? Už se konečně podepiš, ať vim, s kym mám tu čest, jinak se nemáme spolu o čem bavit.

mrtv - :-D

5. 5. 2007 22:29

rozhodně si mě na pár závodech už viděl, tím si buď jistej. Rozhodně nestojím v pravní řadě a batůžek si opravdu nevozím na zádech, to opravdu ne!Se svýmy výsledky jsem nadmíru spokojen. Teď ses akorát i ty zařadil mezi ty, co jezdí závody Kola pro život, protože jestli jsem to četl tady všechno dobře, tak tys to taky jel ;-) A rozhodně vím, jestli jezdit nebo studovat.

Lukáš - pro opět nepodepsaného

5. 5. 2007 20:41

Nějak nechápu, o co ti jde. Znáš nás? Nevim, proč bysme se měli cejtit jako tvrďáci. Buďto seš někdo, kdo na kole VŮBEC nejezdí (začínám totiž silně pochybovat o nějakejch "tvejch zkušenostech"nebo (teď použiju slova sabotera)seš zasranej baťůžkář, kterej objíždí závody kola pro život, narve se do 1.řady, hned při prvnim sjezdu slejzá a když kouká na výsledky, raduje se, že dojel na krásném 800.místě. Než jezdit takhle, radši budu studovat:D

mrtv - áááá

5. 5. 2007 17:20

Koukám, chlapi, že se asi hodně cejtíte a jste tvrďáci co ? :-D

saboter :) - Pro mrtv....

3. 5. 2007 20:56

slova typu: prostě seš hovado a nauč se nejdřív jezdit, se mezi cyklisty slíchají opravdu zřídka! Většinou jsou to výkřiky v okamžiku spíše varovného charakteru kdy se snaží zkušenější(není podmínkou) usměrnit méně zkušeného cyklistu. Komentovat takto něčí pád mi připadá politování hodné. Znám osobně dost lidí co na kole dokázali víc než většina jinejch a pádům se taky nevyhnuli. Nikdy bych si ale nedovolil něco podobného o nich tvrdit. Každej dělá chyby, jsme jenom lidi! Tim spíše nechápu narážky na zraněné koleno, na konec kariéry a jejich souvislost s tématem. Závěrem si dovolím posypat svoji hlavu. I já jsem několikrát na biku hapal a povedlo se mi to i na silnici, proto se dobrovolně označuji před hlavou pomazanou jménem mrtv za hovado a hazardéra a těším se až se poznáme. Snad bychom si mohli vzájemně předat řadu zkušenosti.

mrtv - jeste par slov

1. 5. 2007 22:59

Hele,ja nevim jo, ale nemyslel sem to rozhodne nijak spatne, spis to byla jenom takova rada...ale jestli si jedes jenom tu svou, tak delej jak myslis...
Treba si jednou vzpomenes...

Lukáš - pro tajnýho

30. 4. 2007 14:39

Nevim, jak dobře mě znáš, abys mohl posuzovat, jaké zkušenosti s kolem mám nebo ne. (Znáš mě ze závodů nebo odjinud?) Třeba je máš větší, to ti neberu, ale kde bereš tu jistotu je mi záhadou. To že seš starší je pěkná věc, ale věk neni přímo úměrnej množství zkušeností. Možná kdyby ses podepsal a nedělal tajnýho, mnohé by se vysvětlilo...

mrtv - jednou uvidis sam

30. 4. 2007 14:19

Tak to nechapu, proc to tu pises teda chvili jako silenej profik a najednou jako skoro nula (turista :-D )...
Mozna by ses divil, ale sem rozhodne o par let starsi jak ty, takze ty zkusenosti mam vetsi a vim o cem mluvim...

mrtv - jednou uvidis sam

30. 4. 2007 14:19

Tak to nechapu, proc to tu pises teda chvili jako silenej profik a najednou jako skoro nula (turista :-D )...
Mozna by ses divil, ale sem rozhodne o par let starsi jak ty, takze ty zkusenosti mam vetsi a vim o cem mluvim...

Lukáš - :D kariéra

30. 4. 2007 13:42

Já nejsem žádnej profík, abych ukončoval nějakou kariéru, kterou sem ani nezačal. Jsem normální turista, kterej si rád zajede závod. Na frajeřinky a machrování opravdu nemám čas a nemám to ani zapotřebí.Začínám pochybovat,že to píše někdo, kdo na kole trochu víc jezdí. Upadnout může kdokoliv a kdekoliv.

mrtv - abys jednou nebyl nasranej sam na sebe

30. 4. 2007 13:12

Jezdim tak jak chci, umim a dokazu, sjedu na co se cejtim...rozhodne ale nemachruju a nehraju si na tvrdaka, kdyz vim, ze na to nemam nebo podobne. V jednu chvili tu povidas jako nejvetsi frajer, ale za chvili di zase stezujes, ze si zavod nevnimal a zes mel bolesti. Ono neni totiz ostuda zavod nedokoncit. Je videt, ze si jeste nemel poradnej uraz..kdyz tu tak mluvis o nejakym tvym bolavym koleni nebo co s nim mas...mel bys mozna myslet jestli do vseho skocics po hube nebo chces ukoncit karieru...rozhodne ja bejt na tvym miste, myslim vic na zdravi nez na frajeriny a odvahu...ale delej jak myslis...zkus to treba nekd trochu brat jako tvoje sestra, kter tu ma nejakej ten svuj clanek...

Lukáš - pro (ne)laika

30. 4. 2007 11:29

Nevím jaké závody a jaké tratě jsi absolvoval ty, ale pokud jezdíš alespoň trochu slušně a nechceš být na konci výsledkové listiny, odvahu ve sjezdech mít musíš. Každý závod absolvuji s rizikem, že se podobná věc přihodit může. Ve sjezdech často riskuji a sem si vědom následků. Nedělám si iluze, že toto byl můj poslední pád.

mrtv - ...???

30. 4. 2007 11:08

Nejsem zadnej laik, na par zavodech sem uz byl, ale ty bys trochu rozumu mohl mit, podle toho jak tu pises...

Lukáš - zatim mrtvej nejsem :)

30. 4. 2007 9:25

Je vidět, že jsi nikdy nebyl(a) na takovém závodě ani jako divák. Jinak by ti bylo jasné, jak to na trati chodí

mrtv - proste ses hovado

29. 4. 2007 22:30

nauc se jezdit nejdriv